Assortiment

De snoepjes van Kindly’s zijn niet zomaar snoepjes; het zijn momentopnames van geluk, lachende gezichten, zonnige dagen en warme omhelzingen. Onze zakjes zitten boordevol nostalgische snoepjes die je meteen terugbrengen naar de goede oude tijd. Van de zoete geur van Framboosjes, de verwarmende smaak van Kaneelkussentjes tot aan de vertrouwde textuur van TV pastilles.

Stap binnen in de wereld van heerlijke verrassingen. Onze nieuwste collectie brengt een vleugje magie naar je smaakpapillen; kleine zuurstokjes en kussentjes met heerlijke smaken in alle kleuren van de regenboog. Voor de liefhebbers van zoet en zuur zijn er authentieke zuurtjes in de meest verrukkelijke fruitsmaken. Voor de liefhebbers van de echt oud-Hollandse snoepjes hebben we een overheerlijke mix samengesteld van hopjes, boterwafeltjes tot aan de zachte Fudge. Een echte romige smaakcombinatie.

Regelmatig breiden we onze collectie uit met iets speciaals – een betoverende manier om je favoriete snoepjes te bewaren en blijvende herinneringen te creëren. Deze nieuwe items in onze collectie zijn zowel functioneel als decoratief en bieden de perfecte plek om je snoepjes te bewaren.

Je favoriete smaakavonturen en herinneringen zijn binnen handbereik! Onze handige staande zakjes, gevuld met heerlijke lekkernijen, hebben hun weg gevonden naar talloze locaties waar je graag winkelt. Of je nu de deur uitgaat voor je dagelijkse boodschappen in de supermarkt, een snelle stop maakt bij de drogisterij of op jacht bent naar het perfecte geschenk in een cadeauwinkel, je hoeft niet ver te zoeken.

Dus waar wacht je nog op? Herleef die zoete momenten en creëer nieuwe herinneringen die je voor altijd zal koesteren.